HERNIEUWBARE ENERGIE

Groene energie is de toekomst!

Warmtepomp

Een warmtepomp laat toe uw woning op een heel efficiënte manier te verwarmen door warmte uit de omgeving te halen.  Hoeveel energie u kunt besparen hangt af van het type of systeem van warmtepomp.

Zonneboiler

Met een zonneboiler maak je warm water met de warmte van de zon. Ook op dagen dat de zon even wat minder fel schijnt, kun je flink wat energie besparen. Dat vind je natuurlijk ook terug in een lagere energiefactuur.

Zonnepanelen

Hoewel het op het eerste zicht een dure investering lijkt, wint energie uit zonnepanelen alsmaar aan populariteit. Het voordeel is dan ook immens: zo blijft de prijs van energie uit zonnepanelen altijd dezelfde. Als je weet dat de energieprijs vandaag met 7% per jaar stijgt, betalen zonnepanelen zich op vandaag in ongeveer 8 jaar terug. Daarna heb je gratis elektriciteit voor minstens 20 jaar.

Hernieuwbare energie


Hernieuwbare of duurzame energie is energie waarover de mensheid voor onbeperkte tijd kan beschikken en waarbij, door het gebruik ervan, het leefmilieu en de mogelijkheden voor toekomstige generaties niet worden benadeeld.

Vanhamme Jeroen


Je kan ons vinden op volgend adres

Diksmuidseweg 447 - 8904 Boezinge

Stuur ons gerust een e-mailtje

info@vanhammejeroen.be

Wij zijn te bereiken op dit telefoonnummer

+32 478 60 32 45

Onze merken